søndag den 8. januar 2012

Hvad er meningen...med livet?

Hvad er meningen? Ja, hvad er egentlig meningen med livet. Jeg tænker, at meningen må jeg selv skabe. Mit livs mening må være at give det lige præcis det indhold, jeg synes giver mig værdi... men hvad er det? Lige nu er jeg i et tomrum. Dagene går, uret tikker, rutinerne passes... men hvad er det egentlig, der gør mig glad? Hvad er det, jeg skal bruge min tid på?

Livet er ikke lutter arbejde... men en del af det gør mig glad. Jeg nyder at skabe og udvikle... Dagligdags rutiner er "bare" arbejde... men at udvikle, tænke nye tanker og gøre bedre... hvordan skaber jeg plads til at bruge min arbejdstid til det?

Casper sagde ofte at jeg arbejdede for meget... Det har jeg taget til mig. Jeg vil ikke arbejde meget med noget, jeg ikke synes er sjovt. Livet er kort, livet er en gave, livet skal nydes... også selvom der er sten på vejen.

Jeg er ved at forstå at Casper var en gave, jeg fik, en af livets blomster. Han blomstrede og gjorde mig glad. Nu er han blot et minde om en sommer i mit liv... men minder forsvinder ikke... De er med til at gøre mig til den jeg er. Casper følger mig som den livlige sommerfugl og husker mig på at gøre det, jeg synes er sjovt.

Jeg har lige set udsendelsen om Margrethe den 1. Hun mistede sin far, da hun var 20, og sin søn, da han var 17 - ja, der er noget at spejle sig i... og alligevel formåede hun at skabe et prægtigt liv og forandre verden... Jeg må se at finde ud af, hvad der giver mig værdi i livet og så rejse mig op igen. Selvfølgelig kan jeg det... synes jeg idag...