søndag den 3. juli 2011

Fritid på sigt...

Der har været travlt den sidste uge...Rigtig travlt... og ikke på den gode måde... og så har jeg endda haft ferie...

Vores nye afdeling i Vinding er kommet i modvind og kommer sikkert ikke til at åbne alligevel - hele ugen er brugt på at maile og ringe til hele verden for at finde en løsning... men vist uden held... Jeg vælger nu at tro på at det er Casper, der sidder deroppe på sin sky og tildeler mig lidt mere fritid på sigt... Jeg er ihvertfald nået dertil, at nye afdelinger ikke bliver lige nu... jeg for for træt og for slidt og har mødt for megen modstand. Nu kan jeg istedet holde lidt mere fri - udvikle lidt mere her i Rugsted. Idéer er selvfølgelig allerede i støbeskeen - men ikke idéer, der er så tidskrævende som en ny afdeling. Så når nu Casper de sidste par år har syntes, at jeg arbejdede for meget, er dette et vink med en vognstang om at sætte tempoet ned... og nu er det vist på tide jeg hører efter.

Idag var vi inde hos Lilly og Bjarne og spise. Lille Freja var der også. Den yndigste lille pige... Da Casper lige var blevet indlagt, snakkede vi om at han ville komme hjem næsten samtidig med at Freja ville blive født - Sådan gik det desværre ikke.... men jeg tror altid Freja vil minde mig om Casper - når hun vokser, vokser også tiden, jeg har måttet undvære Casper. Dejligt at vi kan få lov til at være med til at glædes over hendes små lyde og smil.

I denne uge har jeg også været inde og få lavet det skønneste billede af mine unger. Det er et billede, vi tog en aften i december, som skulle bruges til julegaver. Det var lidt kornet, da der ikke var så meget lys... men fotografen tryllede lidt med billedet, og jeg fik et flot billede i stor størrelse til at hænge på væggen - Et af de allersidste billeder, der blev taget af Casper, før ulykken...